Tuljci za higijenu ušnih kanala - bio hopi svijeće za čišćenje uha (biohopi)

Prirodan način održavanja ušne higijene

PRIRODNE METODE ČIŠČENJA UHA (Bez neželjenih posljedica)

Tuljci za higijenu ušnih kanala, ili bio hopi svijeća, djeluju po principu osmoze. To je proces gdje jedna komora (ušna šupljina) povezana s drugom komorom (u našem slučaju tuljak ili bio hopi svijeća) djeluje po principu izjednačavanja pritiska u ušnoj šupljini koji se inače nikad ne postiže.

Toplina tuljca (bio hopi svijeće) zagrijava ušni kanal, i srednje uho, grijući pore, omekšavajući cerumen i smanjujući iritaciju unutar uha. Plamen na vrhu tuljca (bio hopi svijeće) stvara vakum koji izvlači i detoksicira začepljeni sustav uha, čisti sinuse i izvlači akumulirane nakupine stare otvrdnjele ušne masnoće, gljivice, bakterije i infekcije u dno tuljca koji se nalazi u ušnoj šupljini.

Tuljci za higijenu ušnih kanala - bio hopi svijeće čišćenje uha (biohopi)

Tuljci za higijenu ušnih kanala (bio hopi svijeće) su aktivni čistač uha koji će pomoći djeci, odraslima i starijim osobama. Uspješno pomažu kod izvlačenja ušne masti, toksina, listića i parazita iz ušnog kanala te smanjenje pritiska na krajeve živaca i tjelesnih meridijana što će inducirati duboku relaksaciju i ukupnu zdravstvenu stabilnost organizma.