Tuljci za higijenu ušnih kanala - bio hopi svijeće za čišćenje uha (biohopi)

Prirodan način održavanja ušne higijene

Anatomija uha

Anatomija uha vrlo je složena. Uho sadrži cca 4000 pora uključujući i nekoliko tisuća živčanih završetaka. U tradicionalnoj azijskoj akupunkturi poznato je da je uho prepuno akupunkturnih točaka povezanih sa svim dijelovima tijela. Akupunkturne točke uha direktna su veza sa svim unutrašnjim organima, kostima, mišićima, kožom kao i ekstremitetima.

Tuljci za higijenu ušnih kanala - bio hopi svijeće čišćenje uha (biohopi)

Živčevlje koje završava upravo u uhu prenosi energiju cijelim tijelom koja ujedno znači i životnu energiju. Pore u ušnom kanalu ulaze duboko u naš organizam i neposredno su povezane sa sinusima, limfnim čvorovima, očima i ostalim dijelovima tijela. Pore su neposredno u kontaktu sa cerumenskom žlijezdom koja producira cerumen tj ušnu masnoću. Produkcija ušne masnoće je stalan proces 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Svaki zdravstveni poremećaj, kao povećane masnoće, poremećaj u krvnom tlaku, nedostatak određenih vitamina ili minerala, stres, uzrokuju i pojačani rad cerumenske žlijezde. Povećava se proizvodnja i izlučivanje cerumena koji vrši pritisak na pore i naročito krajeve živčevlja koji su u tisućama smješteni upravo u ušnoj šupljini.
Cijeli organizam dolazi u fazu poteškoća u komunikaciji potrebnih energetskih informacija što uzrokuje teškoće u radu cijelog organizma, a često dovodi do smanjenja imuniteta koji je dobra podloga za razvoj bolesnog stanja u cijelom organizmu.